Berubah

Assalamualaikum ! Apa khabar semua? Harap anda semua sihat selalu ye :D . Harini kita nk update psal sorang mamat nie. Actually dia kwn kita dlm internet je pun ;'/ . Tak perna F2F. HAHAHA. Kalau f2f tak tau lee mcm mna :O.

Actually kwn saya nie baru ada buah hati and all of sudden , dia stop contact dengan kita. Bukan nk kata kita nie JELLY ke apa. Sikit pun tak jelly . Tapi yg kita geram bila org hntar sms at dia , dia blas endah xendah ja.. Fine ! Kawan baru ada kekasih hati mcm nie la buat at kwn :) .

Well, kita mmg suka touching sebab nmpk sngt lah dia tue haa berubah. I was like PFHH ! FINE ! Kita tngok kalau depa clash nanti mcm mna. Dia nk cari kita ke tak. Takpa lets see :') . Bukan nk minta depa clash punn kalau depa kekal smpai ke jinjang pelamin pun tak kisah.

But , tngok lahh saya nie kawan awk , awk bole tinggal mcm tue jee bila ad gegirl? Yeah yeah , sya tahu BUAH HATI lagi PENTING dari KAWAN. Susah kan dpt kwn mcm nie? At least , kwn mcm biasa biasa pun tak apa lah nie tidak :'/. Aku TOUCHING nie TOUCHING. Haa , kang menitik air mata ak :'( .

Btw , kwn berubahlah ye . Saya di sini menanti anda sebagai seorang sahabat :P . <- ayt good2 aje.

1 comment:

  1. tpi klau bgi sya.. kawan lgi penting laa.. hee

    ReplyDelete