ADA SOALAN ; SAYA JAWAB ( Versi Melayu )

So kalini versi Melayu pula soalan and jawapan okay ermm rasa mcm dah lama pula tak main jwb jwb soalan padahal baru semalam update :P . Well itu lah saya . 

1. Pernah putus cinta ?
Cinta monyet dulu pernah tapi lepas dari cinta monyet mmg tak bercinta dah 💪

2. Selalu mandi berapa minit ?
Tak pernah nak kira pun tapi anggaran selalunya dlm 5-7 minit PLEASE jangan cakap aku mandi lembu ke kerbau hahahaha 😁

3. Apa kau buat bila crush reject kau ?
Aku buat benda yg sama balik, aku reject dia balik. Contoh kalau crush unfollow kau kat ig , ada apa hal kau unfollow la dia balik pastu ckp kat dia "sila meninggal" ceh 💢

4. Pernah kentut dalam air ?
Siapa je tak pernah hekeleh toksah membohong nah ngaku ja hhahaha. Pernah sbb nak tau betoi ka kentut dlm ayaq kolam nnti berbuih = jawapan dia pergi eksperimen sendiri 😝

5. Nak kahwin target umur berapa ?
Hmm dulu target 28 tahun *masa sekolah* sekarang 30 mungkin 💣

6. Suka budak tak ?
Hmm kena la suka sbb nnti nak ada anak juga 💆

7. Bila bosan buat apa ?
Benda paling best kalau bosan stalk org kat ig , main twitter lepas tu layan kdrama or any variety show lepas tu nyanyi hmm kalau bosan sangat tidoq 👀

8. Pandai sembang dengan org tua tak , i mean kalau pergi kenduri ?
Kalau pakcik makcik tegoq ai , mmg ai akan layan so i consider myself pandai sembang dengan org tua APA ? Sembang dgn bakal mak pak mertua ? Lagi lah boleh HAHAHA 💕

9. Brand laptop paling best ?
Apple kot ntah lah aku pakai "ACER" tapi serious talk dia tak best.

10. Benda paling geli apa ?
Kalau binatang aku benci "ULAR"

11. Suka org gelap ke cerah ?
Of course "Tall dark and handsome"💕 meooww tapi utk sedap mata memandang cerah ler 💓

12. Karaoke or bowling ?
Obviously "K".

13. Bagi tiga (3) ciri lelaki idaman ?
Tall , dark and handsome 👌

14. Kawan paling rapat ?
Faezah Suhaili , Izzati Adawiyah , Ecah Doraemon dengan Dugong Gemuk

15. Hafal surah yassin tak ?
Tak berapa nak hafal tapi kalau baca ayat memula insyaallah boleh sambung.

16. Suka hangout pakai seluar ke kain ?
Zaman sekolah suka lepak pakai seluar tapi memandangkan badan makin mem-butal terpaksa lah pakai kain nak nampak kurus hahahaha 💀\

17. Air cond ke kipas angin ?
Prefer kipas angin sbb kalau air-cond kerja nak g toilet je aku sbb sejuk sngt ✌

18. Maggi kari atau maggi tomyam ?
Maggi kari sbb dia "K-A-R-I" \

19. Dapat morning wish tak ?
Setakat ni dpt makian dan cacian di pagi hari 💩💩

20. Cerita filipina ke korea ?
Obviously Korea sbb aku tak tau kat mana nak tgk cerita filipina but aku suka dedua layan je.