ROJAK BUAH

Assalamualaikum ! Do u miss me? Terasa malas nk update blog tapi update juga lah. Well, sekarang nie tengah busy dengan hari sukan , dengan nk cari nama budak kawat lagi -,-'. Kawad xmula lagi pun. Pfhhh, masalahh ! Serabut kepala otak aku nie haaaa ~ Someone, tolonggg tolonggg ! *Ala2 Usop Welcha*.

I tak tahuu lee mcm mna besok, sebab esok LARI + LOMPAT JAUH. Lari weyy ! Larii ! Paling liat nak lari adalah saya ! I hate it -,-'. Tolong lari untuk saya? Bolehh? *KenyitMata*. Please pray for my success! Lepas satu satu , HARI JAYA WARIS ! Ohh myyy Allahhh ~ SERAM I u ollzzz ~.

I turun 1 anak tangga dlm kelas tapi dlm tingkatan turun 5 anak tangga. Terer tak terer tak? LOL, Sila jangan contohi sayaa :P . Hermmm, apa lagi nk kongsi dengan u olzzz ehhh? Jap jap nak fikir , haaaa ~ From now onwards, saya dah tak active FACEBOOK sebab TWITTER lagi sebati dengan jiwa remaja saya nie haa :D.

Yang ada twitter jom laaa follow memfollow :D . Eratkan hubungan kita bersama. Acecece~ Good good je ayat aku :P . This is my twitter acc : @sharifahsofia96. Btw, lepas nie dah kena jarang online biasalahhh budak tahun depan nak ambil SPM :O .

Ahhhhhh ! Tak sangka sekejap je i dah tua. Nasibbb, xberkedut muka. LOL !Okaylah semua, setakat nie je lah entry kita. Tak seterika tudung lagi ni. Serrr ! Assalamualaikum and have a nice day for tomorrow :) .

P/S: Kerana mulut badan binasa. Kerana mulut hati terasa :)

1 comment:

  1. hai sofia hee tba2 pla sya tringin mau makan rojak haha

    ReplyDelete